Thursday, 31 May 2012


macam mana nak hilangkan panggilan or gelaran yang pelik yang orang bagi dekat aku?

LAMI

okay, jumpa aku je, lami, aku je lami.
hello, nama aku Alia Suraya okay.
so, please call me Alia not LAMI. 
 hampa semua panggil aku lami sampai orang tak tau nama aku apa.
suda suda la tu. aiyakk -,-



me with akma <3


Tuesday, 29 May 2012




random pictures with them <3




uuu, carilah mana aku.

credit to: abg syaqib



kelmarin, hantar kakak masuk KMP.
gilaaa ramai kot yang daftar kemarin -,- serabut otak aku tengok. adalah dalam 2000 orang. sikit kan? memang sikit pun ==' aiyakk. kakak aku orang ke 1473 yang daftar. dia dapat KOMSAS UMI HABIBAH. kat sana banyak KOMSAS, tak silap aku ada 6 kot untuk perempuan, and 3 for laki. laki sikit gila yang daftar, around 400 lebih je aa. perempuan menguasai, haha. 


ni dekat KOMSAS UMI HABIBAH.

budak matrik.


Sunday, 27 May 2012



terjumpa Syafiq kat hari peladang kat kangar.
terkejut gilaaaa. 
nasib dia ingat aku lagi, tapi tak tegur pun, just selisih.

dah jumpa aku, baru kalut nk text aku noh, syafiq.


Saturday, 26 May 2012


tetiba aku terjumpa gambar ni. haha.
lawak gila kot muka time darjah 5.
aku yang kanan sekali.


G 502

dapat top 50 merentas desa P1.
sekian.




Friday, 25 May 2012

This KUPSIS Princess Week is conducted by CHILVARY 1112.
And Chilvary got the best Princess Week in the entire history of KUPSIS.

congratulation to all Chilvary 1112.

The superb, awesome and gorgeous senior.


Thursday, 24 May 2012

KUPSIS PRINCESS WEEK

pictures says a thousand words.



WELCOME TO MAGICAL WORLD



the superb awesome VALIANT 0913