Tuesday, 4 June 2013

Lalalalalalaalala~

In the name of Allah, the most merciful and powerfull indeed.

Assalamualaikum. Hello people. First, mesti bila nak baca blog aku rasa hambar gila kan. Dengan lagu takdak. Fuhhh fuhhh! tak feel langsung -,- Aku rasa macam tu gak, macam lifeless gitu. Tapi nantilah, aku letak sebab sekarang aku macam malas nak letak lagu. Kalau rasa hambar sangat boleh tekan 'X' kot.

Second, 
It just a long time since I last wrote one month ago. Wuuu' dah bersawang, tapi jangan  risau sawang tak wujud pun dekat blog aku. Aku tinggal blog selama sebulan demi untuk berjuang bersungguh-sungguh di dalam Bitara Hall untuk jawab semua soalan Mid Year dengan baik. LOL, lagipun, aku dah tak balik lama dah, dan tak online dan tak sempat nak pi kiosk dan kalau pi kiosk pun, aku takkan update blog kat situ sambil berdiri sambil mata orang lain memandang blog aku yang entah hambar kuasa 13x9 =-= lebih baik aku bukak youtube cari lagu nasyid pepagi buta dengan kawan lepastu buat-buat tak sedar yang ada orang sedang menunggu giliran nak guna kiosk pulak. Dan paling yang tak sedar diri apabila, aku dengan kawan aku guna kiosk lelaki ^^

Third,
Di tengah2 mid year exam ni, ada teachers' day celebration. Form5 yang keno handle and prefect handle bahagian sambutan dan dewan. Tema this year, Cafe. For me, overall celebration meriah, eventhough ada juga terselit hambar, sedih, terharu and many more, tapi fivers memang enjoy habis ^-^ So, lets the picture tell the story right?












to be continue.....