Thursday, 15 March 2012


junior sekarang dah maju.
macam-macam yang mereka berani buat

the latest news yang aku tau, yang aku tengok sendiri.
wujudnya group "anti-prefect" dalam FB

 aku malas nak mention form berapa yang buat group tu.
pandai buat pandai la terasa kan,
siapa makan cili dia la rasa pedas, siapa makan ayam dia la yang rasa sedap.






Tuesday, 13 March 2012


yes ! ada orang kacau aku dalam phone 
tanya, mana dapat no aku
dia cakap, ambil dekat bus stop
saja pun, aku memang saja pi letak no aku kat bus stop =='

nak  tipu pun pado laa. ingat aku bengong apa.


Monday, 12 March 2012


saja nak bagitau ,
 aku masuk treasure hunt minggu lepas wakil rumah .
serius best , walaupun aku rasa macam nak out je awal2 tu .
keputusan tak tau lagi . hope dapat top3 la kan.



Saturday, 10 March 2012

kejayaan

Assalamualaikum .

im coming home , tell the world im coming home .

lama gila aku tak update blog , biasa doh , nama pun dok asrama , memang la kann . 
ada kiosk pun macam tak dak kiosk , sebab ? sebab kiosk tu ada je orang . 
sepanjang tiga minggu yang aku tak update , tak balik ni kann , 
macam-macam jadi kat sekolah .

Untuk Sambutan Maulidur Rasul , House Gamma menang banyak jugak bagi aktiviti yang ada . 
Gamma menang ,Johan Nasyid , Johan Syarahan (L) , Ketiga Syarahan (P) , Ketiga Khutbah , Naib Johan Hafazan Al-Quran (P) , Ketiga Azan and Naib Johan Perarakan .
overall , rasanya , kalau tak silap , no 2 kot . Johan keseluruhan , dapat dekat Delta . Alhamdulillah , aku dapat naib johan Hafazan . 

hari Sabtu , time ganti sekolah tu ,
 sekolah anjurkan acara Road Relay , Larian Comel and 100m Sprint
aku masuk road relay . Road relay dia nak 3 lower , 3 upper . 
aku wakil upper dengan akma and fazeera . kiranya , upper hantar form 4 semua . 
im runner forth . at last , road relay (P) dapat 2nd . road relay (L) no 4 . 
sepatutnya, boleh je nak dapat top 3 , sebab awal2 tu gamma leading . 
tapi disebabkan silap atur runner , jadilah no 4 . overall punya result :

road relay (L) : keempat
road relay (P) : naib johan 
larian comel (L) : ketiga 
larian comel (P) : keempat
100m (L) : johan 
100m (P) : johan 

and Gamma dapat Johan Keseluruhan bagi Road Relay , Larian Comel and 100m tahun 2012 .